Opsætning af hegn

Få et uforpligtende tilbud:

Kontakt Jima Hegn ApS for at få udarbejdet et samlet uforpligtende tilbud på hegn samt opsætning af hegn. Jima Hegn ApS vil herefter vurdere om det er nødvendigt at besigtige stedet for bedre at kunne afgive et passende tilbud, Vi tager gerne imod tegninger eller billedmateriale pr. mail som kan lette vores arbejde til fordel for dig som kunde når vi skal i gang med opsætning af dit hegn.

Accept af tilsendt tilbud:

Når du som kunde accepterer et tilbud fra Jima Hegn ApS så aftaler vi i fællesskab om hvornår det ville kunne passe dig at påbegynde opsætning af hegn og kan vi finde et passede tidspunkt så vil opgaven blive sat i værk. Jima Hegn ApS vil herefter oprette dig som kunde så betalingen kan finde sted for materialerne når de sendes fra Jima Hegn ApS

Betaling for montage af hegn:

Jima Hegn ApS opretter et betalingslink for materialer og et betalingslink for opsætning af hegn. Dette betales via en kreditkort transaktion som går ind og reservere beløbet på din konto. På denne måde er Jima Hegn ApS sikre på at kreditværdigheden i forløbet. Jima Hegn ApS hæver IKKE transaktionen/reservationen før opsætning af hegnet er udført 100% tilfredsstillende for kunden. Husk at kundens sikkerhed med kreditkort betaling er at der altid er en indbygget forsikring med en selvrisiko på 1.200 Kr. Hvilket betyder at du via din bank altid kan trække en betaling tilbage hvis det ikke ydelsen ikke lever op til det forventede. Virkelig en god sikring som kunde at have i sådanne situationer.

Efter montering af hegn:

Når montøren er færdig med monteringen af hegnet, vil Jima Hegn ApS kontakte kunden. Dette er for at sikre at alt er gået som planlagt og om det har været 100% tilfredsstillende. Skulle alt være sket til fuld forventning så vil Jima Hegn ApS bede om accept til at hæve den sidste transaktion/reservation for din opsætning af hegn. Da vi allerede har lavet transaktionen/reservationen, skal du som kunde ikke tænke mere over projektet og kan kun glæde dig over resultatet fra Jima Hegn ApS.

Ved tvister:

I tilfælde af, at kunden ikke skulle være tilfreds med hegnsmontørens arbejde, så tilbageholdes transaktionen/reservationen for opsætningsdelen indtil hegnsmontøren har udbedret fejl og mangler. Ved større tvister mellem kunden og montøren, vil Jima Hegn ApS sende en projektleder over på stedet for at løse stridighederne. Herefter vil opgaven blive løst til fordel for kunden, så Jima Hegn ApS kan stå inde for arbejdets udførelse.

Jordforhold:

Opsætningen skal ske under normale jordforhold samt hegnslinjen skal være ryddet for grene mm. Indhent tilbud på mail: info@jimahegn.dk. Vi tager gerne imod tegninger over hegnet, hvor vi ud fra, kan give et nøjagtigt tilbud på en total løsning. Vi giver dog gerne tilbud på sager, som kræver fjernelse af hæk, samt sten i undergrund.
 

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig hurtigst muligt

Navn (skal udfyldes)

Telefon nr. (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit postnummer (skal udfyldes)

Cirka længde på hegnet (hele meter)

Cirka højde på hegnet (i meter)

Beskrivelse

 
opsat_klinkhegn
opsat_hegn_1
opsætning af hegn