Bliv en del af Jima Hegn B2B

Vi ønsker altid at udvide vores forretning, hvorfor du nu kan blive en af vores B2B samarbejds program for erhversdrivende med et gyldigt cvr. nummer.

Du kan bl.a forvente følgende fordele som B2B kunde som Jima Hegn.

  • Professionel rådgivning
  • Mængderabatter
  • Afhentningsmulighed
  • Dag-dag levering
  • Montageopgaver
  • Nyhedsbrev

Professionel Rådgivning

Når man er B2B kunde hos Jima Hegn, er der lidt extra service som eks. Har du en arbejdsopgave, hvor du godt kunne bruge noget hjælp til at indhentning af priser, produkt specifikationer mm, så står vi altid klar til at hjælpe dig med dit næste projekt

 

Mængderabatter ved større indkøb.

Har du et projekt eller blot ønsker at have lidt på eget lager, hvor du samtidigt ønsker en fordelagtig pris, så har vi nogle gode mængderabatter på produkter i hele bundter, Vi handler med mange producenter direkte og kan derfor tilbyde nogle af markedet bedste priser til erhversdrivende som er en del af vores B2B program.

 

Afhentning & eget lager i Trekantsområdet.

Som B2B kunde hos Jima Hegn er vi klar over at leveringstiden ofte er afgørende for at kunne tilfredstille sin kunde. Derfor tilbyder vi afhentning på vores adresse i 7080 Børkop – Dvs. hvis dit produkt er på lager,  har du nu muligheden for at hente materialerne med det samme.

 

Få tildelt montering-opgaver.

Vi tilbyder montage i hele landet og søger hele tiden nye folk med de rette kompetencer indenfor vores branche som kan varetage de mange opgaver vi dagligt sidder og formidler. Derfor kan du som B2B kunde hos Jima Hegn blive en del af vores fællesskab som handler om at tilfredstille vores kunder med veludførte & komplette hegnsløsninger til de bedste markedspriser. Er du tømmer, anlægsgartner, hegnsmontør eller anden form for selvstændig erhvervsdrivende, så har du nu muligheden for at udvide din egen succes med flere arbejdsopgaver fra Jima Hegn ApS.

 

Betaling med et EAN nummer.

Hos Jima Hegn ApS har din virksomhed eller offentlige institution nu mulighed for at handle med EAN nummer på vores webshop.  På denne måde sikrer vi den mest nemme online bestillingsproces og efterfølgende fakturabehandling. Offentlige virksomheder skal have et gyldigt EAN nummer for at varen afsendes fra vort lager. Private virksomheder med et EAN nummer skal forudbetale sin bestilling før varen kan afsendes fra vort lager.

 

Nyhedsbrev med først til mølle tilbud.

Når man er B2B kunde hos Jima Hegn ApS, kommer man helt automatisk med på vores mailingliste hvortil vi jævnligt sender gode tilbud og produktnyheder som kan være relevant for dig som selvstændig erhversdrivende.

 

 

Kontakt os på [email protected] for at tilmelde dig og høre mere om dine muligheder som B2B kunde.