Viser et enkelt resultat

Vis sidebjælke

Gallagher

Gallaghers Historie

Gallagher er det største kvalitetsmærke inden for elhegn på verdensplan og tilbyder et førsteklasses produkt med et godt forhold mellem pris og kvalitet samt en førsteklasses service. Gallaghers produkter udvikles ud fra en landbrugsvision og testes af brugerne. Innovation skabt af og til produktets slutbrugere. Deres mål er at kunne tilbyde endnu bedre produkter i fremtiden, så dit hegn overstiger forventningerne.

Gallagher Group Ltd.

Virksomheden bag Gallagher-brandet blev grundlagt i 1938 i Hamilton i New Zealand. Gallagher Group er et internationalt selskab med mere end 1.000 ansatte og er repræsenteret i over 140 lande. Gallagher Europe og Gallagher Group arbejder tæt sammen om bl.a. produktudvikling og markedsføring.

Founder of Gallagher; Bill Gallagher Senior

Registreringsformular for 7 års garanti

Følg, nedenstående formular og få din ekstra garanti på spændingsgivere

https://www.gallagher.eu/da_dk/7-ars-garanti

Lovgivning om El-Hegn

Ud over at en spændingsgiver skal opfylde sikkerhedsnormerne, skal dit hegn også opfylde en række betingelser:

  • Højst 1 spændingsgiver ad gangen pr. hegn.
  • Spændingsgiverens jordforbindelse skal være mindst 10 meter fra netspændingens jordforbindelse.
  • Forsøg at undgå, at elektriske hegnstråde løber under eller parallelt med underjordiske højspændingskabler eller telefonkabler.
  • Hvis en krydsning ikke kan undgås, så sørg for, at vinklen er så ret som muligt.
  • På elhegn, der grænser op til offentlig vej og sti, er det lovpligtigt at opsætte advarselsskilte for hver 50 meter (skiltet skal være 200 x 100 mm og have en skriftstørrelse på 25 mm).
  • Afstanden mellem 2 elhegn skal være mindst 3 meter.

Udfør Gallagher Kontrollen!

Erfaringer har vist, at et Gallagher-hegn, der er opsat korrekt, kan holde i op til 30 år. Hvordan kan det lade sig gøre? Ved at efterse hegnet regelmæssigt og udføre vedligeholdelse, når det er nødvendigt. Vi hjælper dig gerne med at forlænge dit hegns levetid. Derfor har vi udviklet Gallagher kontrollen! Det er nemt og hurtigt udført.