Caroline Rionethegn Sort (1)
Gør en god handel!

Se alt vores Outlet

Stort udvalg af anden sortering og varer som udgår fra sortiment. Her kan du gøre en god handel.

Brun Klinkehegn (2)
Gør et kup!

Se alle nuværende tilbud

Stort udvalg af tilbud på hegn, låger og tilbehør. Realiser din havedrøm nu og spar op mod 30% på dit næste køb.

Spar penge på dit næste hegnsprojekt

2 Tilbudskategorier

Hos Jima Hegn A/S, har du som kunde rig mulighed for at gøre en en god handel. Hegn kan variere i pris og materiale, og det kan derfor være en god idé at kigge sig godt omkring, inden man vælger at købe sit nye hegn eller låge. Vi har gjort det overskueligt at handle sit hegn på nettet og gøre et kup. Vi har derfor to “Tilbuds-kategorier” hvor man kan spare penge på sit køb.

Outlet

Outlet kan være returvarer, udgående varer fra sortiment, beskadiget varer eller produktionsvarer fra annullerede ordre. Mange af disse varer er derfor helt nye og fejlfri. Årsagen til varens placering i outlet vil altid være angivet i beskrivelsen. Varerne er fysisk på vores lager hos Jima Hegn A/S i Fredericia, så man har derfor mulighed for at komme og se varerne samt deres stand inden de handles. Denne kategori fungerer ud fra først-til-mølle princippet, da tilbudende oftest er meget attraktive og outlet lageret ikke kan forudsiges. Handelsbetingelserne er gældende i samme omfang som ved køb af en ny vare.

Alle Nuværende Tilbud

I denne kategori kan du få et overblik over alle nuværende kampanger og tilbud. Denne kategori giver mulighed for at blive inspireret til netop din havedrøm. Kategorien indeholder alt fra hegnsløsninger til stolpebeton, så er denne kategori værd at se på, hvis man vil gøre et godt køb.