Nyhed! XL WPC Komposit hegn inkl. betonstolper

XL WPC Dobbeltklink profil med træstruktur monteret på betonstolper,  to helt vedligeholdelsesfrie materialer i flot sammenspil.

Dyrehospital fik nyt panelhegn i Silkeborg

Levering og montering af galvaniseret panelhegn med tilhørende låge med locinox låsekasse.

En lang række lejligheder fik nyt hegn ved boligforeningen Skovbæltet i Roskilde

Opsætning af 450 meter hegn ved boligforening i Roskilde, hegnet var speciel lavet efter kundernes ønsker, et flot resultat som vi er stolte over.

Komposithegn i samspil med rionet, et 100% vedligeholdelsesfri hegnsløsning

Opsætning af 73 meter komposithegn ved boligforening Domea  i Give, hegnet blev kombineret med rionet efter kundernes egne ønsker.

Kraftigt Klinkehegn med XL150 Profiler & Dobbeltport med lås

Klinkehegn med vores nye XL150 Klinkprofiler i sort-malet udgave, står virkelig flot i kontrast til de lyse betonstolper, her med en dobbeltport med galvaniseret stolper og rukolås.

Raftehegn i Lærketræ som skelhegn mellem to offentlige instutioner

Opsætning af 28 meter Raftehegn & to låger i lærketræ – benyttes som adskilledes hegn mellem to børnehaver i Glostrup.

Thisted Gymnasium fik indhegnet ny miljøstation med port

Indhegning af miljøstation med lodret bræddebeklædning monteret på H-stolper og bundplader i beton, inklusiv en dobbeltport på galvaniseret stolper og rukolås.

Opsætning af ialt 110 meter hegn ud mod trafikeret vej

Privat kunde fik opsat hele 110 meter langt XL150 klinkehegn i lærketræ, der fra sibirien for at minimere støj fra vejen, opsat med betonstolper. Se hvor flot hegnet blender i med græsset.

Opsætning af Komposit Hegn i Fredericia

56 Meter komposithegn model basis i Fredericia, med stolper I aluminum og hegnsprofiler med træstruktur I farven anthracit, flot afslutning i toppen med en matchende aluliste.

Projekt Støjhegn hos privatmand som skelhegn.

Levering & montering af 170 meter Støjhegn – Noistop Green i højde 225cm over jord. Hegnet er monteret på almindelige træstolper som er støbt ned med stolpehatte som afslutning.

Opsætning af 82 meter Hegn med betonstolper i sibirisk lærketræ

Opsætning af dette flotte Klinkehegn Gentofte – Hegnet er konstrueret i sibirisk lærketræ med betonstolper samt kombistolper (Beton+træ) i forskellige højder.

Speciel opgave med tilpassede rafteprofiler i lærk

Levering og montering af 60 meter hegn med rafteprofiler i lærketræ som var tilpassede til både fagslængden samt betonstolperne. En speciel opgave som vi er stolte over at have været med til at udføre for kunden i Fredericia.

60 meter Plankeværk i Brun imprægneret træ i Ebeltoft

60 meter Plankeværk i brun ved privat matrikel i Ebeltoft – Inkl. en låge i samme design med håndtag. Trærødder er heller ingen problem at omgå som ses på det sidste billede.

68 Meter SORT XL150 Hegn med Blokprofiler

Opsætning af Sortmalet XL150 hegn + Blok-profiler med fer/not nedlagt i 10x12cm betonstolper – Resultatet taler for sig selv