Nyhed! Betonhegn med profiler i komposit.

Levering og montering af den nye XL WPC Dobbeltklink profil med træstruktur i kombination med betonstolper og bundplader, to helt vedligeholdelsesfrie materialer i flot sammenspil.

Dyrehospital fik nyt panelhegn til opdeling af dyr.

Levering og montering af galvaniseret panelhegn med tilhørende låge med locinox låsekasse.

En lang række lejligheder fik nyt hegn ved boligforeningen Skovbæltet i Roskilde

Opsætning af 450 meter hegn ved boligforening i Roskilde, hegnet var speciel lavet efter kundernes ønsker, et flot resultat som vi er stolte over.

Komposithegn i samspil med rionet, et 100% vedligeholdelsesfri hegnsløsning

Opsætning af 73 meter komposithegn ved boligforening Domea  i Give, hegnet blev kombineret med rionet efter kundernes egne ønsker.

Kraftigt Klinkehegn med XL150 Profiler & Dobbeltport med lås

Klinkehegn med vores nye XL150 Klinkprofiler i sort-malet udgave, står virkelig flot i kontrast til de lyse betonstolper, her med en dobbeltport med galvaniseret stolper og rukolås.

Raftehegn i Lærketræ som skelhegn mellem to offentlige instutioner

Opsætning af 28 meter Raftehegn & to låger i lærketræ – benyttes som adskilledes hegn mellem to børnehaver i Glostrup.

Thisted Gymnasium fik indhegnet ny miljøstation med port

Indhegning af miljøstation med lodret bræddebeklædning monteret på H-stolper og bundplader i beton, inklusiv en dobbeltport på galvaniseret stolper og rukolås.

Opsætning af ialt 110 meter hegn ud mod trafikeret vej

Privat kunde fik opsat hele 110 meter langt XL150 klinkehegn i lærketræ fra sibirien for at minimere støj fra vejen, opsat med betonstolper

Opsætning af Komposit Hegn i Fredericia

56 Meter komposithegn model basis med stolper I aluminum og hegnsprofiler med træstruktur I farven anthracit, flot afslutning i toppen med en matchende aluliste.

Projekt Støjhegn hos privatmand som skelhegn.

Levering & montering af 170 meter Støjhegn – Noistop Green i højde 225cm over jord. Hegnet er monteret på almindelige træstolper som er støbt ned med stolpehatte som afslutning.

Opsætning af 82 meter Hegn med betonstolper i sibirisk lærketræ

Opsætning af dette flotte Klinkehegn Gentofte – Hegnet er konstrueret i sibirisk lærketræ med betonstolper samt kombistolper (Beton+træ) i forskellige højder.

Speciel opgave med tilpassede rafteprofiler i lærk

Levering og montering af 60 meter hegn med rafteprofiler i lærketræ som var tilpassede til både fagslængden samt betonstolperne. En speciel opgave som vi er stolte over at have været med til at udføre for kunden i Fredericia.

60 meter Plankeværk i Brun imprægneret træ i Ebeltoft

Montering af 60 meter Plankeværk i brun rundt om privat matrikel i Ebletoft – Inkl. en speciel lavet låge i samme design med håndtag. Trærødder er heller ingen problem at omgå som ses på det sidste billede.

68 Meter SORT XL150 Hegn med Blokprofiler

Opsætning af Sortmalet XL150 hegn + Blok-profiler med fer/not nedlagt i 10x12cm betonstolper – Resultatet taler for sig selv

copyright © 2017 WordPress Modules by Inveo