Børsen Gazelle 2021 & 2022

Hos Jima Hegn handler successen nemlig ikke kun om god markedsføring eller eksklusive teknologier. Vi har en helt speciel opskrift til at skabe den perfekte DNA og resultater.

Gazelle_2022_Billedeudendørs

Eksplosiv vækst i Jima Hegn A/S

 

På de 12.000 kvm lagerplads i Fredericia’s industrikvarter løber lagermedarbejderne hurtigt for tiden, da sælgerne er brandvarme. For driftschefen Anders kan det være en udfordring at koordinere den ekstremt høje aktivitet, der har været i hegnsfirmaet i 2022. En udfordring, han takler med højt humør og med hjælp fra et enestående team.

Højere uddannelse og en årelang erfaring er ikke nøglefaktorer, når der hyres nye medarbejdere. I stedet vægtes personlighed og mulighed for at passe ind i det mangfoldige team højt. De fokuserer på at gøre medarbejderne til faglige eksperter efter ansættelsen – men hvorfor prioriteres der sådan, i stedet for at ansatte dem med de højeste faglige kvalifikationer?

I en flad organisation som Jima Hegn har man mennesker i fokus. Dette gælder både ansættelse og services til kunderne.
Jima Hegn har en af de mest effektive webshops, når det kommer til køb af nye hegn til haven. Webshoppen er kodet til at gøre det så overskueligt som muligt for kunden at vælge hvilke og hvor meget hegn, der skal købes.