TEAMET BAG JIMA HEGN A/S

daniel_web
Direktør & Medejer

Daniel Kjær

HP
Produktudvikling

Henrik Petersen

martin_hestnes
Salgschef

Martin Hestnes

woodmann
Salg & Produktudvikling

Michael Woodmann

maja
Salg & Support

Maja Ærbo Hansen

christian_2024
Montage & Projektkoordinator

Christian Holm Andersen

keldchristensen
Administration & Bogholderi

Keld Christensen

mariamadsen
Ordre- og logistikkoordinator

Maria Madsen

Dorte_square
Indkøb & Administration

Dorte Nielsen

Eline
Lager

Eline Ladekarl

frank_p_2022
Lager

Frank Pagh

besartbajrami
Lager

Besart Bajrami

Jima Hegn 2022

Hvem er vi?

Jimahegn A/S er Danmarks største leverandør af hegn på internettet. Vi monterer og leverer i hele Danmark uanset, hvor du bor. Vi har et tæt samarbjede med forskellige partnere, som altid vil sørge for monteringen foregår hurtigt og professionelt. Vi sætter en ære i at være fleksible, og vi er her for at hjælpe lige netop dig.

Mission

I Jima Hegn A/S skaber vi solide, ærlige og æstetiske hegnsløsninger i høj kvalitet. Vi sætter en ære i at lave og designe komplette løsninger, som er tilgængelige for alle – uanset ønske og budget. Vi ønsker altid at gøre det nemt og overskueligt for vores kunder at give sig i kast med nye haveprojekter, og vores fornemmeste mission er at gøre hegn nemt at købe på nettet. Vi har den gode relation til vores kunder i højsædet. Kort sagt, os kan du hegne med!

Vision

Vi vil være Danmarks førende leverandør af hegn til privat og erhverv, og vi vil besidde det stærkeste varemærke for onlinehandel med hegnsløsninger.

Værdier

Jima Hegn A/S er bygget på stærke interne såvel som eksterne relationer. Relationerne i Jima Hegn er kendetegnet ved empati, tillid, tryghed, humor og ikke mindst en stor tro på at kunne være en ny twist til en gammel branche. Vi tror på, at det gode sammenhold hos os er vores vigtigste værdi og største aktiv. Gode relationer internt i virksomheden skal reflektere sig i den måde, vi værner om eksterne relationer, leverandører såvel som kunder. På den måde skaber vi en gennemsigtig og tillidsfuld handelsproces for alle parter. Det er vores relationer, som vi værner om, og det vil vi blive ved med.

jimahegn_ESG_videobilleder_10
Jima logo 777
2008

Domænet Jimahegn.dk bliver registreret

I januar 2008 blev Jimahegn I/S etableret. Hjemmesiden kom til verden, hvor salget gik på alt indenfor hegn til haven. Senere blev sortimentet udvidet, så Jima Hegn kunne tilbyde alle former for hegn indenfor industri og landbrug.

2014

JimaHegn I/S solgt til KDH Group ApS

JimaHegn I/S solgte i 2014 Jimahegn.dk til KDH Group ApS, som kørte Jimahegn.dk videre frem til 2016.

Jima Lager
daniel_jimahegn_3_web
2016

KDH Group ApS skifter navn til Jima Hegn ApS

I 2016 februar blev KDH Group ApS købt af STH Holding ApS. I samme omgang skiftede KDH Group ApS navn til Jima hegn ApS.

2016

Jima Hegn flytter til Børkop og vækster

Efter flytningen blev lageret udvidet og Jima Hegn skiftede adresse fra Ribe til Børkop.

Jima Hegn ansatte sine 2 første medarbejder, heraf en lagerchef samt en salgsleder. Dette skulle vise sig at være et rigtig godt træk, omsætningen og antallet af afsendte ordre fordoblede de kommende år.

jimahegn_skilt-e1551728821492
Jima Hegn Fredericia
2019

Jima Hegn ApS flyter til Fredericia - Danmarks hurtigste erhvervsbyggeri

Jima Hegn er vokset ud af de gamle rammer og  flytter til nye og større omgivelser i Fredericia. Dette blev intet mindre end Danmarks hurtigste erhvervsbyggeri.

De nye og større faciliteter kræves for at imødekomme de mange tilkommende kunder, hvorfor der i samme omgang kom tre nye medarbejder i Jima Hegn ApS. Læs artiklen fra Fredericia Dagblad her.

2020

Jima Hegn ApS vækster

Corona rammer Danmark og mange butikker lukker. Jima Hegn vækster trods de hårde tider og ansætter 10 nye medarbejder fordelt på lager og kontor.

Medarbejdere 2021
Børsen Gazelle 2021
2021

Gazelle, Driftschef & Jima Hegn skifter til A/S

Jima Hegn er i enorm vækst og vinder derfor en Børsen Gazelle for at have vækstet med næsten 1000% i 2021.

2022

Kerneværdier og bæredygtighed

Når man arbejder i en travl virksomhed med høj vækst, er det vigtigt at holde fast i kerneværdierne og skabe et godt grundlag. Derfor har vi stor fokus på CSR, ESG, grøn omstilling og ikke mindst bæredygtige produkter.

  • Jima Hegn A/S har fået sin første elev og ansat en til HR.
  • Anden Børsen Gazelle er nu modtaget.
Børsen Gazelle 2022