Bliv en del af Jima Hegn B2B

Vi ønsker altid at udvide vores forretning, hvorfor du nu kan blive en af vores B2B samarbejds program for erhversdrivende med et gyldigt cvr. nummer.

Du kan bl.a forvente følgende fordele som B2B kunde som Jima Hegn:

Professionel rådgivning

Når man er B2B kunde hos Jima Hegn, er der altid lidt ekstra service at hente, da vi elsker tilbagevendende kunder. Har du en arbejdsopgave eller hegnsprojekt, hvor du godt kunne bruge noget vejledning eller hjælp til indhentning af priser, produkt, specifikationer m.v., så står vi altid klar til at hjælpe dig med dit næste projekt.

Mængderabatter ved større indkøb

Har du et større projekt, eller ønsker du blot at have lidt på eget lager, så har vi nogle gode mængderabatter på produkter i hele bundter til en f0rdelagtig pris. Vi handler med mange producenter direkte og forsøger at have et minimalt antal af fordyrende mellemled. VI kan derfor tilbyde nogle af markedets bedste priser til erhvervsdrivende som er en del af vores B2B program.

Betaling via. EAN nummer

Hos Jima Hegn A/S har din virksomhed eller offentlige institution mulighed for at handle med EAN nummer på vores webshop.  På denne måde sikrer vi den mest nemme online bestillingsproces og efterfølgende fakturabehandling. Offentlige virksomheder skal have et gyldigt EAN nummer for at varen afsendes fra vort lager. Private virksomheder med et EAN nummer skal forudbetale sin bestilling før varen kan afsendes fra vort lager.

Få tildelt montageopgaver

Jima Hegn A/S tilbyder montage i hele landet og søger hele tiden nye folk med de rette kompetencer indenfor vores branche som kan varetage de mange opgaver vi dagligt sidder og formidler. Derfor kan du som B2B kunde blive en del af vores fællesskab, som handler om at tilfredstille vores kunder med veludførte og komplette hegnsløsninger til de bedste markedspriser. Er du tømrer, anlægsgartner, hegnsmontør eller anden form for selvstændig erhvervsdrivende, så har du nu muligheden for at udvide din egen succes med flere arbejdsopgaver fra Jima Hegn A/S.

Afhentning & eget lager i Trekantsområdet

Som B2B kunde hos Jima Hegn er vi klar over at leveringstiden ofte er afgørende for at kunne tilfredstille sin kunde. Derfor tilbyder vi afhentning på vores adresse, Prins Chr. Kvarter 3, 7000 Fredericia. Dvs. at hvis dit bestilte produkt er på lager,  har du muligheden for at hente materialerne på vores lager direkte efter bestilling.

Nyhedsbrev med spændende nye produkter og akutelle tilbud

Når man er B2B kunde hos Jima Hegn A/S, kommer man helt automatisk med på vores mailingliste hvortil vi jævnligt sender gode tilbud og produktnyheder, som kan være relevant for dig som selvstændig erhvervsdrivende.

Tag kontakt gennem nedenstående formular, og hør mere om dine muligheder som B2B kunde hos Jima Hegn A/S – eller kontakt os på +(45) 30 20 23 99 for at høre mere