Fortrydelsesret


 

Hos JimaHegn.dk har du selvfølgelig 14 dages fortrydelsesret. Det vil sige at du kan fortryde dit køb op til 14 dage fra modtagelsen af varen.

Du skal blot sende varen tilbage i væsentligste samme stand og mængde som den er modtaget, inden for de 14 dage.

Udover at sende varen tilbage til os, kan du også udnytte din fortrydelsesret ved at nægte at modtage varen ved fragtmanden. Vælger du dette giv da venligst Fragtmanden besked på at sende varen retur med det samme, således at Jimahegn.dk ikke skal vente uforholdsmæssigt mange dage på at få varen retur.

Jimahegn ApS skal altid have besked på forhånd hvis der gøres brug af fortrydelsesretten:

Hvis du vælger at sende varen, skal det ske til vores adresse:

Jima Hegn Aps

Tornvadshavevej 109

DK-7080 Børkop

Tlf: 70 23 07 89

[email protected]

Hvis du som kunde fortryder dit køb og ikke har nægtet modtagelse af varen kan vi indenfor 14 dage fra modtagelse altid tage din varer tilbage. Dette gør Jimahegn Aps Gratis for at yde den bedst tænkelige service over for vores kunder.

Du skal som kunde sørge for at tilsende os en kopi af regningen på omkostningerne af fragten og dine konto informationer til vores mail [email protected] Så snart vi har modtaget varen og kontrolleret at den lever op til betingelserne for fortrydelse, sørger vi for at tilbagebetale pengene, der vil typisk gå 1-2 dage fra modtagelse af varer og regning til pengene er hos kunden.

Tilbagebetalingen foregår via kontooverførelse – Vedlæg derfor altid en kopi af din faktura påført dine kontooplysninger Reg og kontonr. således vi kan tilbageføre dit tilgodehavende.