Jima_ESG_logo

MERE OMTANKE MERE NATUR

Vi lever i dag i en tid, hvor livet på kloden er ved at undergå markante forandringer. Mange års manglende hensyn til miljøet har medført til belastende mængder drivhusgasser. Dette har medført hærgende og katastrofale konsekvenser, hvor både klima og miljø verden over lider overlast.
Mere fokus på bæredygtighed og miljøet

For os er det ikke et valg, men en pligt

Som hegnsforhandler med mange hegnsløsninger af træ, er det vigtigt at vi respekterer naturen og de skove, som giver liv til vores produkter. Derfor bidrager vi til en bedre verden ved at plante træer og tænke os om i de valg vi træffer i hverdagen. For os er det ikke et valg, men en pligt.

Vi har alle et ansvar for, at skabe en bedre og mere bæredygtig fremtid. Grøn omstilling og bæredygtig udvikling er vigtige punkter på vores dagsorden og i vores hverdag.

Mere omtanke, mere natur

Vi har valgt at bidrage til træproduktionen, ved at plante 600 egetræer i en fredet skov i Trelde Næs. Vi synes det er vigtigt, at vores løsninger tager hensyn til både klimaet og miljøet. Træer er et råstof som har været med os helt fra starten af. De er en vigtig livskilde, men også et af de mest bæredygtige og miljøvenlige råstoffer i hele verden.

Egetræer bevarer ikke alene biodiversiteten, men de beskytter også vores klode. Et egetræ på 25 m. binder alene ca. 4 tons CO2, og med 600 træer binder vi 2400 tons. Ved at plante træer kan vi derfor gøre verden til et bedre sted, et skridt ad gangen.

Vi planter for fremtiden

Ved at plante træer bidrager vi ikke kun til vores grønne vækst, men vi støtter også aktivt op omkring FN’s verdensmål. For os handler det ikke om at være revolutionærende, men derimod om at tage ansvar og være med til at vise vejen frem til en bedre verden.

Derfor blev den 28. oktober 2021 starten på at skabe mere bevidsthed og øget fokus på bæredygtighed ud fra sociale- og miljømæssige aspekter gennem vores diverse initiativer. På den måde kan du være sikker på, at du handler miljøbevidst og bæredygtigt, når du handler hegn hos os.

Selvom om vi til dags dato har plantet 600 egetræer, stopper vi ikke rejsen her…

Vi har vokseværk og flere tiltag er på vej!

600 Antal træer plantet

2400 TONS CO2

Vidste du at et egetræ på 25 meter
binder alene ca. 4 tons CO2?

CO2 WHEEL

Træ optager CO2 og afgiver oxygen (ilt)
Træ binder CO2 - også når det er lavet om til f.eks. hegn.
Så et hegn af træ binder også CO2.
Slide

Mere natur, mere omtanke