Jima Hegn Miljø Dag 2021

For os er det ikke et valg, men en pligt

Hos Jima Hegn A/S, synes vi, at balance er altafgørende. Det er vigtigt, at vi tager hensyn til kommende generationer. Som en hegnsforhandler med mange hegnsløsninger af træ, er det vigtigt, at vi respekterer naturen og de skove, som giver liv til vores produkter. Derfor bidrager vi til en bedre verden ved at plante træer og tænke os om i de valg vi træffer i hverdagen.

Jimahegn ESG07

Mere omtanke, mere natur

Vi har valgt at bidrage til træproduktionen ved at plante 600 egetræer i en fredet skov i Trelde Næs. Vi synes det er vigtigt, at vores løsninger tager hensyn til både klimaet og miljøet. Træer er et råstof, som har været med os helt fra starten af. De er en vigtig livskilde, men også et af de mest bæredygtige og miljøvenlige råstoffer i hele verden.

Egetræer bevarer ikke alene biodiversiteten, men de beskytter også vores klode. Et egetræ på 25 m. binder alene ca. 4 tons CO2, og med 600 binder vi 2400 tons. Ved at plante træer, kan vi derfor gøre verden til et bedre sted et træ ad gangen.

Vi planter for fremtiden

Ved at plante træer bidrager vi ikke kun til vores grønne vækst, men vi støtter også aktivt op omkring FN’s verdensmål. For os handler det ikke om at være revolutionærende, men derimod om at tage ansvar og være med til at vise vejen frem til en bedre verden.

Derfor blev d. 28. oktober 2021 starten på at skabe mere bevidsthed og øget fokus på bæredygtighed ud fra sociale- og miljømæssige aspekter gennem vores diverse initiativer. På den måde kan du være sikker på, at du handler miljøbevidst og bæredygtigt, når du handler hegn hos os.