Sådan monterer du Altanafskærmning

Hos Jima Hegn anbefaler vi vores altanafskærmning i polyrattan flet. Det er en afdæmpet polyrattan hegnløsning, som kan komplementere din altan eller balkon med et stilrent og elegant udtryk. I modsætning til andre hegntyper, er polyrattan en meget let og hurtig løsning, når det kommer til altanafskærmning og balkonafskærmning. Se videoen og se hvor let det monteres.

Altanafskærmning

For mange danskere er hjemmets uderum et helt specielt sted. Et fristed, som giver anledning til masser af personlig glæde og hygge. Du kan nemlig nyde frisk luft, spise et udendørs måltid med en udsigt, sætte gang i botaniske projekter og få en grøn og hyggelig afkrog. Dog kan nysgerrige blikke og uønsket opmærksomhed gøre det beundringsværdige altanliv mindre attraktivt. Det er nemlig ikke alle personer, som bryder sig om et frit udsyn til ens privatliv.

Uønsket opmærksomhed fra naboerne kan fjerne den ellers intime stemning og hyggen på ens altan. Er du en af dem, som ønsker at værne om din oase, kan altanafskærmning være den oplagte løsning.

Stilren afskærmning der værner om hyggen

Når det kommer til afskærmning af din altan, kan du bruge altanafskærmning til forskellige formål. Typisk bruges altanafskærmning til at skærme for uønsket nysgerrige blikke fra naboer og forbipasserende, men du kan også bruge det til at skabe hyggelige og lunefulde afkroge.

Herunder kan du også bruge afskærmningen som læhegn for vind og regn. Det kan også være, at du ønsker en løsning som falder i ét med din altanstil.

Uanset dit behov kan det opfyldes med vores altanafskærmningsløsning.