Sådan monterer du Stakit Rib / Kryds

I denne video guider vi dig igennem en opsætning af vores Stakit Rib – Opsætningen af Stakit med Kryds er den samme.

Michael, som er vores produktspecialist i Jima Hegn med mange års erfaring, viser en let metode, så du kan montere dit stakithegn derhjemme selv.

Guiden er tiltænkt dig som en hjælp, hvis du derhjemme skal sætte dette hegn op som også kan blive brugt som gelænderhegn – så du nemt kan tage din telefon eller tablet med ud og følge instruktionerne der, hvor du skal sætte dit træhegn op. Den er en del af vores “How to”-serie, hvor vi ønsker at gøre det nemmere for folk selv at sætte hegn og låger op.

Det er slet ikke så svært

Går du med tankerne om at skulle montere dit stakithegn selv?

I videoen vises den populære model Stakit Rib.

Hegnet kan bruges som både forhavehegn, stakithegn i indre have, eller gelænder hegn rundt om en terrasse. Hegnet bliver også brugt som altanhegn, da den med sin håndliste sagtens kan bruges hertil.

Hegnet er grundmalet og topstrøget to gange. Det vil sige, det er færdig malet og fuldstændig klar til at blive monteret og stå i mange år uden det store vedligehold.

Stakit Rib er meget robust i forhold til de mange stakithegn, man ser på markedet. Rammen og tremmerne er bygget til at holde i mange år.

Det stilrene design passer ind i de flestes haver.

FSC-mærket

Stakit Rib er FSC-mærket, som gør hegnet til en af de mest naturlige og miljøvenlige hegn, vi har i Jima Hegns sortiment.

Hos Jima Hegn A/S er vi fokuseret på vores klimaaftryk.

Vi ønsker at fremhæve vores naturlige produkter, som har reduceret CO2 udledning i produktion og vedligehold.

Det er vigtigt for os at tilbyde vores fantastiske kunder en mere bæredygtigt låge samt tage et miljømæssigt standpunkt.