Hos Jima Hegn vil vi gøre en forskel

Derfor samarbejder vi med Røde Kors Fredericia for at give en hjælpende hånd til dem, som har brug for det. Vi støtter Røde Kors, fordi de altid er der for de sårbare, når krisen rammer – både i Danmark og ude i resten af verdenen.
Initiativerne kan variere fra land til land, men fælles for hele Røde Kors er, at de ofte samarbejder med både det offentlige og private virksomheder. Samarbejdet med de offentlige myndigheder består af forskellige former for katastrofe- og ulykkebistand, samt andre nødsituationerne. Røde Kors hjælper med at koordinere nødhjælp, evakueringer, ophold på krisecentre og andre former for hjælp i forbindelse med krig, naturkatastrofer eller lignede situationer.  
Hvem er Røde Kors?

Røde Kors er en international humanitær organisation, der er fordelt i nationale afdelinger og deres tilhørende underafdelinger.  Formålet med Røde Kors er, at sikre menneskers rettigheder og forbedre levevilkårene for sårbare og udsatte grupper i samfundet.  Organisation er drevet af syv principper, der bunder i at hjælpe dem, som har brug for det uanset nationalitet, etnicitet, religion eller politiske overbevisning. 

Hvad indebærer Røde Kors samarbejde med Jima Hegn og andre private virksomheder?

Røde Kors samarbejde med private virksomheder har kæmpe betydning på deres arbejde og indsats, da de som frivillige organisation er meget afhængig af donationer og støtte.  

Og det er her vi hos Jima Hegn kommer ind i billedet! 

Private virksomheder kan nemlig bidrage ved at donere penge, varer eller tjenester, samt lave aktiviteter for eller i samarbejde med Røde Kors. 

Et eksempel på et initiativ er Julehjælps-projektet. Her hjælper man sårbare, enlige og udsatte familier i Danmark med at få en god jul.
Hjælpen består typisk af en kurv fyldt med julemad og en lille gave til børnene. 

Faktisk har vores, og mange andre virksomheders, samarbejde med Røde Kors medvirket til, at omkring 19.584 børnefamilier i Danmark fik julehjælp tilbage i december måned og dermed fik en god jul! 

Hos Jima Hegn fortsætter vi med at støtte Røde Kors

Når vi kan se, at vores hjælp gavner, og vi kan skabe glæde blandt danskerne, så har vi ikke tænkt os at stoppe.
Derfor har vi tænkt os at forsætte med at støtte og samarbejde med Røde Kors afdeling i Fredericia. 

Vores donationer er kun muligt på grund af dig, og alle vores dejlige kunder – så tak til jer. 

Er du interesseret i at finde ud af mere? Så gå ind på deres hjemmeside: www.rodekors.dk/afdeling/fredericia

Skriv et svar